/  Haberler

KENT KONUT ´TA BİR BAŞARI HİKAYESİ !

Orjinal Resim

 

 KENT KONUT ‘TA BİR BAŞARI HİKAYESİ !

      Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Kent Konut A.Ş de hizmet personeli olarak görev yapan Nurcan Tanta, 46 yaşında üniversite eğitimini ‘birincilikle’ tamamlayarak hem iş dünyasında başarısını sürdürüyor, hem de eğitimdeki üstün başarısıyla takdir topluyor. Bu olağanüstü başarı, kadınların iş hayatında ve eğitimdeki potansiyellerine dikkat çekiyor.

    Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetim programı, Yönetim ve Organizasyon Bölümünden aldığı eğitim sürecinde Nurcan Tanta, birincilikle mezun olarak sınıfındaki en yüksek başarıyı elde etti. Kent Konut A.Ş Genel Müdürü Erhan Coşan, Nurcan TANTA'nın bu başarısından gurur duyduğunu ve kendisinin şirketteki değerini daha da artırdığını ifade ederek kendisine çiçek takdim etti.

     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nurcan Tanta eğitim hayatına geri dönmek için aldığı cesur karardan dolayı mutluluğunu dile getirirken, şirketin kendisine sunduğu destek ve esneklikten dolayı teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda, diğer kadınlara da "Asla pes etmeyin, hayatınızdaki hedeflere ulaşmak için yaşınızın veya durumunuzun bir önemi yok. İnanın ve çalışın, başarılı olabilirsiniz." şeklinde ilham verici mesajlar gönderdi.

 

DİĞER HABERLER